Corona Challenge
16661
page-template-default,page,page-id-16661,bridge-core-2.2.6,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-21.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Corona Challenge

Lieve Sporters,

 

Onze flexibiliteit wordt weer eens flink op de proef gesteld. De strakkere maatregelen zorgen voor onrust en onduidelijkheid. Uiteraard willen wij als gym ons aan de regels houden maar daarnaast ook iedereen aan het sporten houden. Een echte Corona Challenge!

 

De lessen worden met ingang van 6 november duo lessen. Met maximaal 3 afgebakende duo’s per uur en bij droog weer uiteraard lekker buiten en past er nog een duo bij. Er liggen verschillende workouts voor je klaar. Zo kun je kiezen tussen core, upper body, leggday en full body en werk je jezelf samen met een trainingsbuddy op gepaste afstand in het zweet. Je wordt uiteraard gecorrigeerd en aangemoedigd door de instructeur om het uiterste uit je training te halen dus waar nodig gaat de zweep er over;)

Lessen komen vanaf 5 november op het rooster.

 

Groet,
De Gymnastiek Fabriek