De Gymnastiek Fabriek Den Haag | Kinderfeestje
15973
page-template-default,page,page-id-15973,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Kinderfeestjes

We vieren kinderfeestjes vanaf 5 jaar. We hebben voor de jongsten (5 t/m 7) apenkooifeestjes. In de zaal zetten we een uitdagend parcours uit passend bij de leeftijd en wensen. Hier zullen verschillende spelletjes gedaan worden afwisselend met vrij spel, limonaderace met lange rietjes en een knutselopdracht.  De duur van een kinderfeestje is twee uur.

Voor de stoersten kan er nog lekker even losgegaan worden op de bokszak met gouden verjaardags-bokshandschoenen. Feestjes in een bepaald thema als prinsessen en superhelden kunnen geregeld worden in overleg.

Vanaf 7 jaar hebben we stoere breakdance-, boks- en dansfeestjes. De gekozen activiteit wordt dan aangekleed met een limonaderace en boksen voor een gouden medaille.

De kosten zijn €150 t/m 10 feestbeesten.
Daarna komt er per feestganger €15 bij.

De duur van een kinderfeestje is 2 uur.

De opstart en schoonmaakkosten zijn €30.

De prijzen zijn inclusief het versieren van de Fabriek, een knutselwerkje (alleen voor de apen), limonade en snoeperijen.

Exclusief taart en eventuele uitdeelzakjes.

Mochten er nog vragen zijn, stuur gerust een email naar info@degymnastiekfabriek.nl