De Gymnastiek Fabriek Den Haag | Peuterochtenden
16144
page-template-default,page,page-id-16144,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Peuterochtenden

Iedere woensdag en vrijdagochtend maken we er een peuterfeestje van. De Gymnastiek Fabriek staat dan in het teken van de allerkleinsten. Van 09:30-12:30 uur staat Koffie & Glijden op ons programma. Hiervoor hoeft u zich niet in te schrijven want voor ouders met jonge kinderen is niets is zo lekker als een vrije inloop.

Voor de kleine gymnastiekfabriekers (tot 4 jaar) betaalt u €3,50 en zelf kunt u lekker zitten met een goede kop koffie. Om 09:30 verzamelen we met de dansers en starten de dansles om 09:45. Voor deze les schrijft u zich online in.

Er wordt 30 minuten gedanst samen met een van de ouders en de dansjuf. Na afloop van het dansen persen de kinderen zelf verse sinaasappelsap en krijgen een doosje rozijnen. Daarna kunnen ze naar hartenlust nog even klimmen, klauteren en glijden.

Mochten er nog vragen zijn, stuur gerust een email naar info@degymnastiekfabriek.nl

Om een impressie te krijgen check onze facebookpagina of instagramaccount.