De Gymnastiek Fabriek Den Haag | Trainingen
15888
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15888,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Trainingen

De Gymnastiek Fabriek vindt de kwaliteit van bewegen heel belangrijk. Daarom organiseren we alle trainingen in kleine groepen. Zo word je beter begeleid tijdens het sporten, waardoor je meer uit een sessie haalt. Binnen de lessen word je uitgedaagd op je eigen niveau.

Aanmelden voor een training? Log je in en meld je aan via het rooster.

Happy killerles

Happy killerles

Tijdens deze zware intervalles wordt er gewerkt aan zowel conditie, spierkracht als spieruithoudingsvermogen. De uitdaging ligt niet in de combinatie van passen, maar in de hoge intensiteit!Je instructeur en de muziek zullen je helpen je grenzen te verleggen!
18 jaar en ouder
Rooster

Circuittraining

Circuittraining

Een gevarieerde workout in circuit vorm. Deze les duurt 60 minuten en bestaat uit verschillende functionele oefeningen die iedere paar minuten wisselen. Alle deelnemers trainen op hun eigen niveau!
18 jaar en ouder
Rooster
 

Hoelahoep

Hoelahoep

Een hoepel workout van 60 minuten voor de beginnende hoepelaar!
Hoepel technieken geïntegreerd in een swingende oldskool cardio workout.
18 jaar en ouder
Rooster
 

Pilates

Pilates

Een unieke methode van oefeningen die zorgen voor een juiste lichaamshouding. De nadruk van deze methode ligt op de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in balans staat en de wervelkolom ondersteunen. Kracht, souplesse, balans en ademhaling zijn enkele steekwoorden die tijdens deze 60 minuten durende les aan bod komen.
18 jaar en ouder
Rooster
 

Peuterdans

Peuterdans

Een les van 30 minuten, waarbij aandacht wordt besteed aan ritme en dans. Mini-dansjes op swingende kinderliedjes. We sluiten de les af met zelf geperste jus!
2,5 tot 4 jaar
Rooster
 

Hatha Yoga

Hatha Yoga

Deze vorm van yoga is een fysieke yogavariant die bestaat uit het beoefenen van lichaamshoudingen(asana’s) en ademhalingstechnieken( pranayama).
Hatha Yoga kent ook enkele series, waarvan de zonnegroet de bekendste is.
Een aanrader om in 60 minuten te onthaasten en stress te verminderen.
18 jaar en ouder
Rooster
 

BBB

BBB

De afkorting BBB staat voor buik, billen en benen. Deze workout duurt 60 minuten en is gericht op het verbeteren van conditie en het tonen van spieren. Simpele pasjes, opzwepende muziek en effectieve oefeningen.
18 jaar en ouder
Rooster
 

Warrior

Warrior

De Warrior les is een kruising tussen de circuittraining en een plyometrische workout. Het is een combinatie van cardio- en krachttraining. Een effectieve manier om spierkracht en snelheid te verbeteren.
18 jaar en ouder
Rooster

Slow Flow Yoga

Slow Flow Yoga

Wil je werken aan je stabiliteit, kracht, flexibiliteit en tegelijkertijd tot rust komen? Probeer dan een slow flow les. Op een dynamische, zachte en vloeiende wijze flowen we van de ene houding naar de andere en bewegen we op het ritme van de adem.  Geschikt voor beginners zowel als gevorderden.
18 jaar en ouder
Rooster

De Gymnastiek Fabriek App

 

Download nu De Gymnastiek Fabriek App. Hierop kun je bijvoorbeeld al je trainingsinfo bijhouden, bewaren en bekijken.

Makkelijk inschrijven voor lessen. Je kunt ook informatie delen met andere leden en bijvoorbeeld een eigen community oprichten met je sportgroepje.