Personaltraining - De Gymnastiek Fabriek Den Haag
16019
page-template-default,page,page-id-16019,bridge-core-2.2.6,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-21.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Personal Training

Iedereen heeft eigen sportieve doelen. Of het nu fitter, slanker, sterker of een stukje revalidatie is, je doel bereiken is makkelijker met een Personal Trainer.

Je stelt samen een realistisch sportdoel en wordt iedere training uitgedaagd om je grenzen te verleggen. Jouw trainer zorgt voor de juiste oefeningen, techniek en positieve energie. Resultaat blijkt nu eenmaal de beste motivatie. De sessies zijn ook te combineren met een voedingsdeskundige.

We hebben verschillende trainers in huis met ieder hun eigen specialismen en lespakketten. Bij interesse kun je een mail sturen naar info@degymnastiekfabriek.nl met jouw motivatie. Eén van onze trainers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.