11 januari Kilo Knaller - De Gymnastiek Fabriek Den Haag
16508
post-template-default,single,single-post,postid-16508,single-format-standard,bridge-core-2.2.6,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-21.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

11 januari Kilo Knaller

Goede voornemens….we hebben ze allemaal.
Dit jaar starten we samen op 11 januari met een 6 weeks gezond afvalprogramma in samenwerking met voedingsdeskundige Aletta Rijnveld. (zodat we dit jaar eindelijk eens charmant op de vakantiefoto’s staan;) 2018 wordt het jaar van jouw persoonlijke doelen behalen en dat begint bij een gezond gewicht.

De groep bestaat uit maximaal 8 mensen omdat we het heel persoonlijk willen houden. Je wordt zowel individueel als in de groep begeleid met zowel voeding als sporten. In 6 weken willen we je leren hoe je balans vindt op het gebied van eten en bewegen.

Waar bestaat het programma uit?
persoonlijke intake, wegen, meten en uitrekenen dagelijkse energie-inname om op een gezonde manier af te vallen en doel vast stellen.

5 groepsbijeenkomsten waarin je, naast wegen en meten, leert hoe je zelf een voedingsschema kunt samenstellen op basis van jouw persoonlijke dagelijkse energie-inname. De groepsbijeenkomsten zijn ook bedoeld om ervaringen uit te wisselen en te bespreken waar je tegenaan loopt.

Onbeperkt small group lessen bij De Gymnastiek Fabriek voor 6 weken.

1 follow-up groepsbijeenkomst, een maand na afloop van het traject. We bespreken dan hoe het gaat, hoever je bent ten aanzien van het behalen van je doelen en hoe je verder wilt gaan.

Intakes gaan op afspraak en kun je persoonlijk met maken via arijnveld@gmail.com.
De groepsbijeenkomsten zijn op donderdagavond van 20-21u. De eerste bijeenkomst staat gepland op 11 januari 2018. Intakes zullen voor die tijd plaatsvinden.

De kosten van het programma zijn €155.
Wil je meedoen? Stuur een mailtje met jouw persoonlijke doel naar info@degymnastiekfabriek.nl

Vriendelijke groeten, Aletta & Kim