Trainingen
15888
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15888,bridge-core-2.2.6,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-21.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Trainingen

De Gymnastiek Fabriek vindt de kwaliteit van bewegen heel belangrijk. Daarom organiseren we alle trainingen in kleine groepen. Zo word je beter begeleid tijdens het sporten, waardoor je meer uit een sessie haalt. Binnen de lessen word je uitgedaagd op je eigen niveau.

Aanmelden voor een training? Log je in en meld je aan via het rooster.

Happy killerles

Happy killerles

Tijdens deze zware intervalles wordt er gewerkt aan zowel conditie, spierkracht als spieruithoudingsvermogen. De uitdaging ligt niet in de combinatie van passen, maar in de hoge intensiteit!Je instructeur en de muziek zullen je helpen je grenzen te verleggen!
18 jaar en ouder
Rooster

Circuittraining

Circuittraining

Een gevarieerde workout in circuit vorm. Deze les duurt 60 minuten en bestaat uit verschillende functionele oefeningen die iedere paar minuten wisselen. Alle deelnemers trainen op hun eigen niveau!
18 jaar en ouder
Rooster
 

Billen Benen Buik

Billen Benen Buik

De afkorting BBB staat voor buik, billen en benen. Deze workout duurt 60 minuten en is gericht op het verbeteren van conditie en het tonen van spieren. Simpele pasjes, opzwepende muziek en effectieve oefeningen.
18 jaar en ouder
Rooster

 

 

Warrior

Warrior

De Warrior les is een kruising tussen de circuittraining en een plyometrische workout. Het is een combinatie van cardio- en krachttraining. Een effectieve manier om spierkracht en snelheid te verbeteren.
18 jaar en ouder
Rooster

Pilates

Pilates

Een unieke methode van oefeningen die zorgen voor een juiste lichaamshouding. De nadruk van deze methode ligt op de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in balans staat en de wervelkolom ondersteunen. Kracht, souplesse, balans en ademhaling zijn enkele steekwoorden die tijdens deze 60 minuten durende les aan bod komen.
18 jaar en ouder
Rooster
 

Hatha Yoga

Hatha Yoga

Deze vorm van yoga is een fysieke yogavariant die bestaat uit het beoefenen van lichaamshoudingen(asana’s) en ademhalingstechnieken( pranayama).
Hatha Yoga kent ook enkele series, waarvan de zonnegroet de bekendste is.
Een aanrader om in 60 minuten te onthaasten en stress te verminderen.
18 jaar en ouder
Rooster
 

De Gymnastiek Fabriek App

 

Download nu De Gymnastiek Fabriek App. Hierop kun je bijvoorbeeld al je trainingsinfo bijhouden, bewaren en bekijken.

Makkelijk inschrijven voor lessen. Je kunt ook informatie delen met andere leden en bijvoorbeeld een eigen community oprichten met je sportgroepje.